Lliurats els premis del 5è concurs de fotos de la Serralada de Marina

Dimecres, 20 de juny de 2018 a les 00:00

Txema Lacunza, Pedro Caballero i Joan Mimó, membres de l'Afotmir, s'han emportat els tres guardons que atorga el certamen.

Txema Lacunza, Pedro Caballero i Joan Mimó –tots tres, membres de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir)– són els guanyadors de la cinquena edició del concurs de fotografies de la Serralada de Marina, convocat pel Consorci que gestiona el Parc i l'entitat fotogràfica local. Tots tres premis estan valorats en 200 euros cadascun; Caballero s'ha endut el guardó en la categoria de millor imatge de paisatge, amb 'Arbre solitari'. Lacunza ha guanyat el premi a millor fotografia de flora o fauna, per 'Mariposa del madroño' i Mimó, el premi a la millor imatge de patrimoni, amb 'La Creu de Montigalà'. Enguany s'hi ha presentat un total de 164 fotografies, de 58 autors.

El veredicte i lliurament de premis va tenir lloc ahir dimecres, 20 de juny, a la Biblioteca Elisenda, espai que acull el Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina. L'alcaldessa, Laura Campos, va destacar que el concurs "posa en valor aquest pulmó verd que tenim el privilegi de gaudir-ne". La directora del Parc, Cinta Pérez, va parlar de la consolidació del concurs, que pretén "esdevenir una eina per conèixer els valors patrimonials d'aquest espai, sovint desconeguts". El president de l'Afotmir, Cosme Oriol, va indicar que "cada cop hi ha més gent que s'interessa per aquest certamen, que per a nosaltres també és una forma de fer ciutat". L'acte va servir per inaugurar l'exposició amb les millors imatges d'aquesta edició del certamen, que es pot visitar a la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32).

Darrera actualització: 20.06.2018 | 09:06