Lliurats els Premis de recerca de batxillerat del curs 2021-2022

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00

L'acte de reconeixement ha tingut lloc aquesta tarda al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet. El lliurament de premis ha recuperat la presencialitat com abans de la pandèmia.

El Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Vallès Occidental 3, amb el suport dels tres ajuntaments dels municipis que l’integren –Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda– ha lliurat aquesta tarda els Premis als treballs de recerca d’alumnat de batxillerat del curs 2021-2022. L’acte s’ha celebrat al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet, en presència dels alcaldes i alcaldesses de les tres poblacions –Laura Campos (Montcada i Reixac), José María Osuna (Ripollet) i Isabel Garcia (Santa Perpètua de Mogoda)– i de la directora adjunta dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Ester Rivera, i la directora del CRP, Laura Girbau Casajoana.

El CRP ha reconegut un total de 18 de propostes, dues per cadascun dels centres de secundària participants. De Montcada i Reixac, l’alumnat que ha rebut el reconeixement han estat: Naira Molina Tapia i Emilio Hernández Cazorla (INS La Ribera), Ferran Millán Villar i Alicia Giménez de la Rubia  (Col·legi La Salle), Miguel Á. Hipólito Fabián i Oscar Pérez Arias  (INS Montserrat Miró), i Oriol López Padilla, Joel Navarro Admirable, Elia Lázaro Gracia i Arianna Saéz Benítez (INS La Ferreria).

Darrera actualització: 24.05.2022 | 21:03