Lliurament dels premis a les guanyadores del concurs d’Instagram de la FeM Montcada 2021

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 00:00

Guanyadores concurs Instagram FeM Montcada 2021 amb les autoritats

Gemma Rifer, Natalia Molinas i Agustina García han guanyat els tres primers guardons del certamen organitzat per l’Afotmir i la regidoria de Cultura durant els quatre dies de festa que es van celebrar entre el 21 i el 24 de maig.

  • El concurs ha comptat amb la presentació d'una trentena de fotografies que es van publicar amb l'etiqueta #concursfmmir21.
     
  • Les tres guanyadores han rebut tres vals de compra amb valor de 200, 150 i 100 euros, respectivament, i el carnet de sòcies de l’Afotmir durant un any.
     
  • Les fotografies premiades i les vuit finalistes es podran veure a l’Auditori Municipal en una exposició que estarà oberta fins al 20 de juny.
     

Gemma Rifer, Natalia Molinas i Agustina García han estat les guanyadores de la Va edició del concurs d’Instagram que la regidoria de Cultura i l’Associació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir) van organitzar entre el 21 i el 24 de maig amb motiu de la celebració de la FeM Montcada 2021. El certamen ha comptat amb la presentació d’una trentena de fotografies que es van publicar amb l’etiqueta #concursfmmir21 i que estaven relacionades amb alguns dels actes organitzats durant els quatre dies de festa.

L’acte d’entrega dels premis es va celebrar aquest dimarts a l’Auditori Municipal amb la presència de les tres guanyadores, que han rebut tres vals de compra amb valor de 200, 150 i 100 euros, respectivament, i e carnet de sòcies de l’Afotmir durant un any. Al lliurament de guardons també hi van assistir l’alcaldessa, Laura Campos; la regidora de Cultura, Maria Rosa Borràs, i el president de l’Afotmir, Cosme Oriol.

Les tres fotografies guanyadores i les vuit finalistes es podran veure a l’Auditori Municipal en una exposició que estarà oberta fins al 20 de juny. Al mateix temps, també es podran veure en un cartell que es distribuirà per una vuitantena de negocis que pertanyen a l'associació Montcada Centre Comerç. 

Darrera actualització: 07.06.2021 | 11:11