L’Ajuntament habilita un espai web amb totes les mesures aprovades pel consistori en la lluita contra la COVID-19

Diumenge, 19 d'abril de 2020 a les 00:00

Aquesta nova secció es pot consultar a l'enllaç https://www.montcada.cat/ajuntament/mesures-municipals-covid-19/

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha habilitat un espai a la pàgina web municipal on recopila de manera cronològica i actualitzada totes les mesures que el consistori ha aprovat fins ara per fer front a la crisi sanitària i econòmica provocada per la pandèmia de la COVID-19. Aquestes mesures queden exposades en un recull de notes de premsa, missatges institucionals i seccions que informen sobre l’activitat de diferents departaments municipals des de l’aparició, el passat 8 de març, dels dos primers casos de coronavirus al municipi. Així mateix, aquest nou apartat recorda tots els suports que l’Ajuntament ha rebut des de l’inici de l’estat d’alarma per part d’altres organismes i institucions en la lluita contra el virus.

L’alcaldessa, Laura Campos, celebra que hi hagi una secció que aglutini tota la informació sobre la resposta de l’equip de govern davant l’actual pandèmia. “Des del primer moment l'Ajuntament ha hagut d'actuar de manera diligent per poder fer front a una situació absolutament excepcional. En aquest sentit, el consistori ha reorganitzat la pràctica totalitat dels seus departaments per tal de seguir garantint la prestació dels serveis públics, malgrat la dificultat del moment. En aquest document es poden consultar fàcilment totes les mesures que hem pres i les que hem de seguir prenent”, assegura.

Algunes de les mesures més importants que recorda aquest nou espai són l’aprovació de dues partides -de 50.000 i de 30.000 euros- a l’àmbit social, l’ajornament d’alguns tributs de competència municipal, les tasques de desinfecció de la via pública i la creació i coordinació d’una Xarxa de Voluntariat, entre d’altres.

Darrera actualització: 20.04.2020 | 19:37