L’IME deixarà de ser un organisme autònom per esdevenir la Regidoria d’Esports

Divendres, 1 de novembre de 2019 a les 11:00

L'ens es va crear al 2001 amb l'objectiu d'agilitar i millorar la gestió esportiva, però ha funcionat durant tot aquest temps com un departament municipal més.

El Ple d’octubre, celebrat ahir dijous, dia 31, ha donat les primeres passes per dissoldre i extingir l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME), un organisme creat al 2001 amb una estructura independent a l’Ajuntament, que aleshores pretenia millorar i agilitar la gestió en matèria esportiva al municipi. Un cop s’aprovi definitivament la seva desaparició, Esports esdevindrà una regidoria més del consistori. “Tot i tenir uns òrgans diferencials per a la presa de decisions, l’IME ha funcionat com qualsevol altre departament municipal, nodrint-se d’ingressos que l’Ajuntament li ha transferit i, en canvi, ha suposat una duplicitat de la documentació i la burocràcia administrativa”, va explicar l’alcaldessa, Laura Campos.

L’edil ha indicat que la implicació del teixit esportiu en la gestió dels temes d’aquest àmbit es pot aconseguir mitjançant altres sistemes de participació i col·laboració. La supressió de l’IME no afectarà les entitats esportives ni al personal que hi treballa, que serà adscrit per l’Ajuntament, fent les mateixes funcions que a l’organisme. “Creiem que la gestió dels esports serà més propera i eficient”, ha indicat el regidor d’Esports, Salvador Serratosa.

Darrera actualització: 01.11.2019 | 11:42