L’Espai Jove Can Tauler reobre amb tallers i activitats amb cita prèvia

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 00:00

Els grups de treball seran reduïts i estables i el servei d’informació juvenil es continuarà oferint també de forma telemàtica.

L’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16) reobre aquest dilluns, 14 de setembre, per acollir activitats i tallers, sempre concertats amb inscripció prèvia i que es faran en la franja horària de 16 a 20 h. Els grups de treball seran reduïts i estables.  L’equipament prendrà la temperatura als usuaris abans d’accedir a les instal·lacions, cal portar mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic –Can Tauler en disposarà. Al terra estaran marcades les distàncies mínimes per tal de garantir la seguretat dels participants i en la mesura del possible, es prioritzaran les activitats a l’exterior.

Qui vulgui contactar amb el Servei d’Informació Juvenil caldrà que demani cita prèvia i també es continuarà oferint en línia, per mitjà de les xarxes socials de l’equipament: Espai Jove Can Tauler, a Facebook; @cantauler, a Instagram; i per telèfon o Whatsaap al número 667 173 249.

Darrera actualització: 10.09.2020 | 13:53