Les sortides de Montcada Camina 2019 comencen el 3 de febrer

Dimarts, 22 de gener de 2019 a les 00:00

El cicle inclou 11 propostes d'indrets d'arreu del municipi i els voltants i pretén promoure l'activitat física i conèixer l'entorn natural de Montcada i Reixac.

La tercera edició del cicle de sortides per caminar i conèixer espais naturals del municipi ‘Montcada Camina’ arrenca el pròxim 3 de febrer amb una excursió a Sant Pere de Reixac. L’activitat l'organitzen l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME), el Centre Excursionista El Cim i el Centre Espeleològic Alpí Vallesà (CEAV). “El cicle pretén promoure l'excursionisme com una activitat física saludable i socialitzadora que, a més, contribueix a descobrir l'entorn natural del municipi”, ha expressat el regidor d'Esports, Salvador Serratosa. al 2018 hi van prendre part un total de 394 persones, d'entre 8 i 82 anys d'edat.

El programa consta d’un total d’11 recorreguts, que tindran lloc el primer diumenge de cada mes. Les sortides d'aquesta edició són a: Sant Pere de Reixac (3 de febrer), el Turó de Montcada (3 de març), el camí del mar (7 d'abril), castell de Torre del Baró (5 de maig); mirador de l'estrella, a Can Cuiàs (2 de juny), Sant Fost-església de Sant Cebrià de Cabanyes (7 de juliol), Collserola (4 d'agost), Serralada de Marina (1 de setembre), Vallbona-Font Moguera (6 d'octubre), poblat ibèric del Puig Castellar (3 de novembre) i el parc de la Llacuna-Ripollet (1 de desembre).

En tots els casos, la sortida és a les 9 h, davant del Pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3). Es recomana fer inscripció prèvia a l’IME, ja sigui de forma presencial (Tarragona, 32); per telèfon (935 650 999) o per correu electrònic (ime@montcada.org). També es pot fer la inscripció el mateix dia de la sortida, a les 8.30 h.

Darrera actualització: 22.01.2019 | 11:31