Les obres de la C-17 possibilitaran l'eliminació d'una vintena de torres d'alta tensió i el soterrament de les línies elèctriques

Dimarts, 20 de febrer de 2007 a les 00:00

Les obres de soterrament de la carretera C-17 al seu pas pels barris de Carrerada, Pla d'en Coll i Mas Rampinyo suposaran també l'eliminació d'una vintena de torres d'alta tensió i el soterrament de les línies elèctriques associades, amb la qual cosa s'eliminarà l'important impacte visual i ambiental que produeixen aquestes infrastructures.

Una quinzena de les torres es troben a l'àmbit del riu Ripoll, des de la desembocadura al Besòs fins al nou Estadi Municipal de Futbol. Se n'eliminaran les que hi ha entre l'autopista C-33 i el col·legi La Salle, a la plaça Salvador Allende, al costat de l'IES Montserrat Miró, i les paral·leles a la C-17, a l'alçada del barri de la Font Pudenta, així com les que hi ha situades als polígons de Can Tapioles i Molí d'en Bisbe.

Aquesta actuació és necessària per poder executar les obres de soterrament de la C-17, i també les de millora de l'enllaç d'aquesta carretera amb la N-150. En aquest punt s'eliminaran cinc torres d'alta tensió més, situades a l'entrada dels barris de Can Sant Joan i Vallbona (Barcelona) i sota l'autopista C-33.

L'eliminació de les torres i el soterrament de les línies d'alta tensió forma part dels serveis afectats per les obres de soterrament de la C-17 i de la millora de l'enllaç amb la N-150, a càrrec de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:06