Les jugateques de Montcada i Reixac acullen prop de 800 participants durant la primavera 2022

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 00:00

L’activitat es desenvolupa al municipi als dos parcs gestionats per l’AMB, el de les Aigües i la Llacuna.

Un total de 775 persones ha participat al programa de la primavera 2022 (del març a principi de juny) de les jugateques de Montcada i Reixac, ubicades als parcs metropolitans de la Llacuna i de les Aigües, que en ambdós casos han estrenat mòduls d’ubicació.

La jugateca del Parc de la Llacuna ha registrat un total de 530 participants, que han assistit de forma regular al llarg de tota la temporada. Les activitats amb major participació han estat Cosmètica natural (73) i Termòmetre del soroll (70). La participació als espais de joc s’ha mantingut respecte la primavera passada, però ha baixat lleugerament la de les activitats dirigides, a causa de l’anul·lació d’una proposta i els episodis d’intens calor viscuts al maig, que no van convidar a fer actes d’exploració al parc.

A la jugateca del Parc de les Aigües hi ha pres part un total de 245 persones, sent els tallers Testing d’ocells (42) i L’últim arbre (38) els que més participants han rebut. La intensa pluja del 13 de març i els caps de setmana de calor han fet davallar una mica l’assistència respecte la primavera passada. Aquesta jugateca ha rebut la col·laboració de l’associació La Horda, per al bioblitz metropolità.

Les activitats de les jugateques de Montcada i Reixac tornaran el 18 de setembre, amb la temporada de tardor, després del parèntesi dels mesos d’estiu, i s’allargarà fins a final de novembre.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 12:15