Les escoles Font Freda i El Turó il·lustren els drets dels infants

Dimecres, 18 de gener de 2023 a les 00:00

Els grups de tercer i quart d'aquests dos centres educatius han participat a l'edició 2022-2023 de l'activitat Construïm el nostre món de drets, organitzada per l'Ajuntament.

La classe de quart de primària de l’escola Font Freda i la de tercer de l’escola El Turó han participat aquest curs a l’activitat ‘Construïm el nostre món de drets’, una proposta educativa que s’emmarca al cicle Drets Humans, Migració i Refugi, organitzat per l’Ajuntament.

Per mitjà d’aquesta iniciativa, els infants reflexionen a classe sobre els drets humans i, concretament, els de la infància, i aquest procés es materialitza en dibuixos, que formen part d’una exposició que es podrà visitar a les biblioteques de Montcada i Reixac. Fins al 27 de gener, a la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32) i del 30 de gener al 10 de febrer, a la Biblioteca Can Sant Joan (Turó, 45).

L’acte d’agraïment a les escoles participants s’ha celebrat aquest dimecres, 18 de gener, en un acte al Kursaal, que ha consistit en un espectacle de contes, amb la companyia Vivim del cuentu, i el lliurament d’un lot de llibres per a la biblioteca de les escoles i un calendari amb els dibuixos dels drets dels infants per a cada infant.

Vosaltres sou el futur i heu de prendre consciència de la importància de treballar perquè els infants arreu del món tinguin garantits els seus drets’, ha expressat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs, qui ha assistit a l’acte en representació del consistori.

Darrera actualització: 03.02.2023 | 11:13