Les entitats tenen temps fins al 31 de gener per sol·licitar les subvencions municipals per al 2023

Dilluns, 12 de desembre de 2022 a les 00:00

Una de les novetats que incorporen les bases és l’atorgament de punts per participar als plans de formació que ofereix l’Ajuntament.

Les entitats i associacions sense finalitat lucrativa inscrites al registre municipal de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ja poden demanar les subvencions per al 2023. Hi ha temps fins al 31 de gener per presentar tota la documentació pertinent, que s’haurà de lliurar per registre electrònic en format pdf (emplenats digitalment o escanejats i signats). Tots els impresos els trobareu a www.montcada.cat.

Les bases de les subvencions 2023 es van aprovar al Ple de novembre, s’han adaptat a la normativa vigent i incorporen algunes modificacions en els criteris de concessió. ‘En els criteris de concessió incloem la participació de les entitats als plans de formació que organitza l’Ajuntament, l’equitat, la inclusió i l’impacte comunitari de les accions, entre d’altres’, va explicar el regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre. Altres modificacions que inclouen les bases estan vinculades a la Llei de transparència.

Darrera actualització: 12.12.2022 | 12:49