Les biblioteques tornen el 2 de juny amb alguns serveis presencials

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 11:30

El préstec s'haurà de fer amb cita prèvia i el retorn de documents, a la bústia.

Les biblioteques de Montcada i Reixac –Elisenda de Montcada i Can Sant Joan– oferiran els serveis de préstec de documents de forma presencial i informació bibliogràfica per telèfon a partir del pròxim dimarts, 2 de juny. Qui vulgui obtenir un document en préstec haurà de demanar cita prèvia per telèfon, correu electrònic o mitjançant uns formularis web preparats per a l’ocasió. Només es podrà sol·licitar material disponible a les biblioteques de Montcada i Reixac. El retorn de material s'haurà d'efectuar exclussivament a la bústia situada a l'entrada dels equipaments.

Els horaris tampoc no seran els habituals perquè s’adaptaran a les instruccions i a les recomanacions de les autoritats sanitàries i bibliotecàries.

També s’han modificat els espais per garantir la seguretat de la ciutadania, tot creant espais de circulació per obtenir la distància de seguretat. Durant aquesta fase, no es podran utilitzar els lavabos ni les sales de consulta i estudi i tampoc no es podrà accedir lliurement als documents. D'altra banda, aquests equipaments continuaran oferint les activitats virtuals que estan duent a terme a les xarxes socials des de l'inici del confinament, com ara contes, entrevistes, xerrades, tallers, clubs de lectura i recomanacions literàries a través de les seves xarxes socials. Podeu consultar tota la informació a: https://linktr.ee/bibsmir 


Dades de contacte:
Biblioteca Can Sant Joan
Turó, 45
935 751 901
b.montcada.csj@diba.cat
Formulari: https://forms.gle/ySKMN8GLHNC4iGL7A 
Horari: de dilluns a dijous de 16.30 a 20 h i divendres de 8.30 a 12 h, divendres. 

Biblioteca Elisenda de Montcada 
934 925 959 
Tarragona, 32
b.montcada.em@diba.cat
Formulari: https://forms.gle/K3dG6TuYLnFa778s6
Horari: dilluns, dimecres i divendres de 16 a 20 h, dimarts i dijous de 9 a 13h.
 
L'horari d'atenció telefònica en ambdós equipaments és de 10 a 14 h i de 15.30 a 20 h.

Darrera actualització: 28.05.2020 | 14:54