Les biblioteques de Montcada i Reixac ofereixen préstec a domicili

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 09:00

El servei s'adreça especialment a les persones vulnerables que no poden desplaçar-se als equipaments.

Les biblioteques de Montcada i Reixac ofereixen préstec de documents a domicili, un servei adreçat especialment a persones amb problemes de mobilitat, gent gran, confinades a casa o en una situació de vulnerabilitat que les impedeixen anar als equipaments. Per sol·licitar llibres, cds, dvds o revistes, preferentment cal omplir un formulari que a partir d’aquest divendres, 6 de novembre, s’habilitarà al blog de les biblioteques de Montcada i Reixac. En cas que no es pugui fer per aquesta via, les persones interessades també poden trucar a la Biblioteca Elisenda (934 925 959) per fer el seu encàrrec.

El servei funcionarà els dimarts, de 10.30 a 12.30 h, i es posarà en marxa el pròxim 10 de novembre. El repartiment es farà exclusivament en terme municipal de Montcada i Reixac, les persones que demanin el préstec han de tenir el carnet de les biblioteques i només es poden sol·licitar documents disponibles a la Biblioteca Elisenda i, en el moment que pugui obrir, a la Biblioteca Can Sant Joan. Qui demani un préstec s'ha de comprometre a ser a casa el dia que li portin els documents, que es lliuraran dins d'una bossa. Un cop el personal de les biblioteques rebi la petició, prepararà els lots i trucaran l'usuari per confirmar les dades de contacte i informar-lo del dia de repartiment.

Arran les mesures de prevenció de la Covid-19, la Biblioteca Elisenda està oberta per oferir el servei de préstec, dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 15 a 20.30 h; dijous, de 9.30 a 13.30 h i dissabte, de 10 a 14 h. Els usuaris no poden accedir a les sales ni a la col·lecció. Tot i que no cal demanar cita prèvia, és possible contactar amb la Biblioteca abans d’anar a recollir un document, perquè el personal el tingui preparat.

Darrera actualització: 06.11.2020 | 13:24