Les 12.000 mascaretes lliurades pel govern espanyol es repartiran avui dimarts a les estacions de tren Montcada i Reixac, Montcada-Manresa i Montcada-Bifurcació

Dilluns, 13 d'abril de 2020 a les 21:25

Els voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja, seguint instruccions del CECAT, distribuiran el material de protecció a les persones que s’hagin de desplaçar al seu centre de treball amb transport públic.

Un total de 12.000 mascaretes es repartiran avui dimarts, 14 d’abril, a tres estacions de tren del municipi: Montcada i Reixac (R2), Montcada-Manresa (R4) i Montcada-Bifurcació (R3 i R4). Aquest lot de material de protecció correspon a l'1,7 milions de mascaretes enviades pel govern espanyol a Catalunya. Els voluntaris de Protecció Civil i de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, amb la supervisió de la Policia Local i Mossos d’Esquadra, s'encarregaran de donar-les a aquelles persones que van a treballar en aquest transport públic. Les mascarets es repartiran, entre les 6.30 h i les 12 h, a l’interior de les estacions, un cop els usuaris hagin validat el seu bitllet.

El dispositiu de la distribució de mascaretes ha estat organitzat pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de la Generalitat de Catalunya. El repartiment es farà avui, a la vegada, en més de 100 punts dels accessos del transport públic, allà on es preveu més afluència d'usuaris. El dispositiu previst es fa a municipis de més de 30.000 habitants i en aquells punts on hi ha connexions entre diferents sistemes o transbordaments de tren, autobús i metro. 

Demà dimecres, 15 d’abril, podria continuar el repartiment en el mateix horari, però, si avui es donen totes les mascaretes, l'operatiu es tancarà.
 

Darrera actualització: 14.04.2020 | 20:52