Laura Campos: “Montcada i Reixac no vol esperar més el soterrament”

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 18:00

Nova víctima del tren aquest dijous, al voltant de les 17 h, després de ser atropellada a la línia R2 al pas a nivell del carrer Pasqual. Mossos d’Esquadra està investigant les causes de l’accident.

  • L’alcaldessa de Montcada i Reixac critica la lentitud de l’Estat per aprovar el projecte del soterrament.
  • Campos demana la població a participar demà en el minut de silenci en record de la víctima.

Amb la d’avui ja són 176 les persones que han perdut la vida a les vies del tren que travessen el municipi de Montcada i Reixac. L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, que lamenta la mort d’aquesta persona, ha criticat la lentitud per part de l’Estat en la tramitació de l’expedient per aprovar el soterrament de la l’R2 al seu pas per Montcada i Reixac.

L’alcaldessa ha afirmat que “porto un mes de converses gestionant amb la ministra i la secretària d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda i amb la presidenta d’Adif i reclamant que accelerin els passos i que el soterrament sigui una realitat ja”.

Precisament ahir, dimecres, el consistori es va reunir amb el departament de seguretat dels passos a nivell d’Adif per parlar sobre la seguretat de les dues zones de pas per a vianants ubicades al centre del municipi. En aquesta reunió l’alcaldessa va posar de manifest la necessitat d’incrementar la seguretat en els passos a nivell mentre no se soterri la via.  

L’Ajuntament de Montcada i Reixac i la plataforma Tracte Just Soterrament Total han convocat un minut de silenci per a demà, divendres, 1 d’octubre. Campos ha animat la ciutadania a participar en aquest acte que tindrà lloc a les 11 h, a la Cruïlla del soterrament, ubicada entre els carrers Bogatell i Colon.

Darrera actualització: 15.02.2022 | 13:47