L’aula de nadons de l’EBM Mitja Costa obre el 15 de novembre

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 00:00

La posada en marxa d’aquest servei pretén donar resposta a la llista d’espera de les famílies amb infants nascuts al 2021. En acabar la preinscripció no es va detectar suficient demanda per obrir-la al setembre.

El 15 de novembre entrarà en funcionament l’aula de nadons de l’Escola Bressol Municipal (EBM) Mitja Costa, que no va obrir al setembre perquè durant el termini de preinscripció al curs 2021-2022 no es va detectar suficient demanda d’aules d’aquesta franja d’edat. Amb la posada en marxa del grup del Mitja Costa es vol donar resposta a la llista d’espera que s’ha anat generant en els darrers mesos, de famílies amb infants nascuts al 2021 interessades en una plaça d’escola bressol i que en un principi no van fer la preinscripció.

Les matriculacions s'estan fent durant la primera quinzena de novembre i un cop efectuats aquests tràmits, les famílies poden acollir-se a la tarifació social, que ajusta la quota del servei als ingressos de la unitat familiar. Amb l’obertura de Mitja Costa, ja en seran tres les aules d’escola bressol per a infants de 0 a 1 anys; les altres dues són la de les EBM Font Freda i Can Casamada.

Darrera actualització: 02.11.2021 | 14:56