L’alcaldessa i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural visiten la planta de Trinijove

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 08:00

Laura Campos i Teresa Jordà van visitar ahir les instal·lacions que Trinijove té a Montcada i Reixac, on es desenvolupa el projecte ‘Renueva’ de Danone.

Una delegació municipal, formada per l’alcaldessa, Laura Campos, el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, i el regidor de Medi Natural, Oriol Serratusell, van acompanyar ahir la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, a la visita a la planta del projecte Renueva de Danone. Durant la trobada, els representants de l’administració local i autonòmica es van reunir amb els responsables de Danone Iberia i de la Fundació Trinijove i van fer una visita a les instal·lacions i van comprovar com es realitza el procés de selecció i triatge dels envasos de plàstics.

Aquesta nau de reciclatge es va posar en marxa al polígon industrial Coll de Montcada, al barri de Terra Nostra, el març del 2019. En aquestes instal·lacions es desenvolupa el projecte ‘Renueva’, un programa de formació i inserció laboral en empreses del sector del reciclatge i de la gestió dels residus on participen Trinijove, Danone i Ecoembres.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 10:27