L’Ajuntament visita la segona fase de l’ampliació de l’Institut escola El Viver

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 00:00

El centre passarà per altres dues fases d’obres per dotar-se de més espais, entre aquest any i el vinent.

La regidora d’Educació, Jessica Segovia, acompanyada de la directora del centre, Conxita Roca, ha visitat aquest dimecres, 20 de gener, l’estat de la segona fase d’ampliació d’El Viver, equipament que des de fa dos cursos és Institut escola. Per donar cabuda a l’alumnat de secundària que s’hi anirà incorporant progressivament –actualment hi ha primer i segon d’ESO– a l’escola s’hi han d’executar diferents intervencions. Al curs anterior, per acollir les classes de primer d’ESO es van habilitar aules ja existents, però cara els cursos posteriors cal fer obres per generar nous espais.

Les obres de la segona fase són a punt d’acabar i consisteixen a aixecar un pis sobre la teulada de la segona planta per generar tres aules que acolliran les especialitats: informàtica i laboratoris de ciències i tecnologia. També s’ha creat una aula gran que, mitjançant un panell mòbil, es pot desdoblar en dos espais. ‘Ens satisfà que les obres vagin endavant i que els espais del centre es dignifiquin i puguin acollir el nou alumnat en bones condicions’, ha explicat Segona.

A l’estiu està previst que comenci la tercera fase de l’ampliació, que consistirà a aixecar tres pisos a partir del mòdul on hi ha el menjador de l’escola. Cara el 2022 es faria la quarta fase, que consistirà a dotar de més espai a la banda d’educació infantil i primària.  

Darrera actualització: 20.01.2021 | 14:13