L’Ajuntament torna a oferir la possibilitat de ser patge reial aquest Nadal

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 00:00

Les persones del municipi a partir de 15 anys que hi estiguin interessades han de fer-ne la sol·licitud del 21 de novembre al 2 de desembre.

La Regidoria de Cultura i Patrimoni ofereix de nou a la ciutadania la possibilitat d’acompanyar Ses Majestats d’Orient durant la Cavalcada 2023 (5 de gener) i/o al Carter Reial durant la seva visita a Montcada i Reixac (4 de gener). Les persones a partir de 15 anys que hi estiguin interessades hauran d’omplir un formulari d’inscripció i tenen temps de fer-ho entre el 21 de novembre i el 2 de desembre.

De forma presencial, es pot portar durant aquest termini a la Regidoria de Cultura i Patrimoni (Major, 32), durant l’horari habitual d’atenció al públic. De forma telemàtica, es pot enviar un correu electrònic a cultura@montcada.org, amb l’assumpte Patges Cavalcada 2023. S’acceptaran inscripcions via mail fins a les 23.59 h del 2 de desembre.

Les persones interessades majors d’edat han d’omplir l’imprès número 2 i portar una fotocòpia o escanejat del DNI. En el cas de menors d’edat, cal omplir l’imprès número 1, amb la fotocòpia o escanejat del seu DNI i també de la persona que autoritza la seva participació com a patge reial. Els impresos es poden recollir a la Regidoria de Cultura i Patrimoni o descarregar-los del web www.montcada.cat.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 11:39