L’Ajuntament s’adhereix al programa que impulsa l’AMB per fomentar la reducció de residus i la reutilització

Dilluns, 9 de maig de 2022 a les 00:00

Al municipi, es faran tres tallers gratuïts al centre cívic la Ribera entre els mesos de maig i juny. També s’organitzaran dues activitats en el marc de la Festa del Comerç Just i la Sostenibilitat.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac s’ha adherit al programa ‘Reparat, millor que nou’ que impulsa l’Àrea Metropolitana de Barcelona per fomentar la reducció de la producció de residus i la reutilització dels productes. En el marc d’aquest iniciativa, el Centre Cívic la Ribera (Llevant, 10) acollirà tres tallers que es faran, sempre a partir de les 17h, els dies 12 i 26 de maig, amb els títols ‘Sabó amb oli usat’ i ‘Costura creativa’, respectivament, i el 9 de juny, amb el títol ‘Postres i plats amb fruites’. Aquestes activitats són gratuïtes, però s’ha de fer una inscripció prèvia trucant al telèfon 935 753 080 o enviant un correu electrònic a centreciviclaribera@montcada.org.

Dins del programa ‘Reparat, millor que nou’, també s’han organitzat dos tallers més que es faran dins de l’activitat la Festa del Comerç Just i la Sostenibilitat, que se celebrarà el 5 de juny, d’11 a 14h, al carrer Major, cantonada amb Generalitat. Es tracta d’un taller de creació de titelles amb materials reciclats –cal portar mitjons de casa per fer aquesta activitat- i de creació de bosses amb samarretes –cal portar samarretes de casa. Aquests dos tallers són gratuïts i no cal fer una inscripció prèvia.

Darrera actualització: 12.05.2022 | 09:41