L’Ajuntament retornarà els diners dels dies no gaudits per confinament a les escoles bressol municipals

Divendres, 11 de desembre de 2020 a les 00:00

La mesura s'aplicarà en els casos d'aïllament de tot l’alumnat i professorat de l’aula on hi hagi hagut un positiu per Covid-19.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac retornarà la part de la quota d’escolarització a les famílies amb infants a les escoles bressol municipals que no hagin pogut gaudir del servei a causa d’un confinament domiciliari. Els protocols de salut de la Generalitat obliguen a confinar tot l’alumnat i professorat de l’aula en la qual o bé un infant o bé, l’educadora,  hagin donat positiu per Covid-19 en una prova de detecció del virus. 

'Amb aquesta decisió volem ajustar el preu al servei real que efectuïn les famílies en cas de confinament de l'aula, ja que, com a mínim, per protocol, durant 10 dies no es pot anar a classe i, per tant, no es dona cap tipus de prestació', ha explicat la regidora d'Educació, Jessica Segovia.

El retorn dels diners s’ajustarà sempre als dies en què l’aula hagi estat tancada, seguint les indicacions que marqui la Generalitat. Aquesta mesura s'aplicarà en els casos de confinament total de l'aula, no quan infants, a nivell individual, hagin hagut de quedar-se a casa. 

El consistori va acordar aquest punt a la darrera Junta de Govern Local, celebrada el 7 de desembre, i estableix que en els casos anteriors a aquesta data, la devolució dels dies d’escolarització no gaudits es regularitzarà en els propers rebuts.

Darrera actualització: 11.12.2020 | 12:47