L’Ajuntament ret homenatge als socis i sòcies de 90 anys del Casal de gent gran Casa de la Mina

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 00:00

La tradicional festa ha recuperat el seu format habitual, dos anys després, i s'ha celebrat a la Casa de la Mina. Durant l'acte, s'ha fet el reconeixement a les persones sòcies que han arribat a la norantena d’edat aquest any i s’ha realitzat la tradicional encesa del pessebre, confeccionat pels mateixos membres del Casal.

Aquesta tarda s’ha fet la tradicional festa d’homenatge als socis i sòcies de 90 anys del Casal de gent gran de la Casa de la Mina. Després de no poder fer la festivitat en aquesta ubicació als darrers dos anys a causa de la pandèmia de la COVID-19, la celebració ha recuperat el seu format habitual i aquest any sí s’ha pogut celebrar a la Casa de la Mina, el lloc habitual d’aquest esdeveniment.

L’acte ha començat amb la tradicional encesa del pessebre i amb la benvinguda a càrrec de l’alcaldessa, Laura Campos. A continuació s’ha realitzat l’homenatge a les persones sòcies de l’agrupació que han arribat a les nou dècades aquest any: Rafael Díaz Aguilar, Jorge Rosés Capdet, Demetrio Domínguez Caballero, Ramón Hermoso Hidalgo, José Casado López, Francisco Morales Díaz, Ascensión Álvarez Caro, Maria Carmona Agustina, Felisa Guillo Alias, Esperanza Lallana García, Palmira Pérez de Burgos i Pureza Pastor Pastor. La jornada ha finalitzat amb l’actuació de playbacks a càrrec del grup del Casal de la Mina.

Darrera actualització: 10.01.2023 | 11:26