L’Ajuntament reprèn el projecte Montcada Impulsa, de suport a persones en recerca d’ocupació i a empreses

Dijous, 9 de març de 2023 a les 00:00

El servei s’encarrega de la incorporació de demandants de feina i ofertes laborals a la borsa de treball.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, per mitjà de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Local, ha tornat a posar en marxa el projecte Montcada Impulsa 2022-2023, una acció de prospecció i intermediació laboral que consisteix a donar assessorament a les empreses que tenen necessitat de cobrir llocs de feina i cobrir aquestes vacants amb persones de la borsa de treball municipal.  

El projecte posa a disposició de la ciutadania diferents actuacions amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones en recerca d’ocupació i, alhora, establir vincles de col·laboració amb les empreses per detectar-ne les seves necessitats. Les ofertes laborals es publiquen al web municipal, www.montcada.cat; al servei Xaloc de la Diputació de Barcelona i al taulell d’anuncis de Montcada Avança (Regidoria de Desenvolupament Econòmic Local). Montcada Impulsa busca a la borsa de treball persones candidates per a les vacants de les empreses que s’adaptin al lloc de feina, amb flexibilitat i capacitat d’adaptació a les necessitats de l’oferta.

‘Programes com Montcada Impulsa permeten a les institucions ser realment útils i efectives a la ciutadania, per mantenir i fomentar l’ocupació digna, amb eines que facilitin als treballadors i treballadores assolir els seus reptes i també oferir a les empreses una resposta dinàmica, moderna i competent a les seves necessitats presents i futures’, ha explicat el regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Jaume Teixidó.

En els darrers 5 anys, 1.411 persones han trobat feina a través de la borsa de treball municipal i 1.291 empreses han signat el compromís de col·laboració amb el Servei Local d’Ocupació de Montcada i Reixac.

Darrera actualització: 05.10.2023 | 07:39