L’Ajuntament presenta “La Pregonera”, un nou servei d’informació mòbil

Dimarts, 14 de febrer de 2023 a les 11:00

Es tracta d’un vehicle municipal reciclat al que se li ha donat una segona vida convertint-lo en un servei de comunicació amb la instal·lació d’una megafonia professional que estarà present en diferents actes a la via pública.

El Departament de Comunicació Municipal de l’Ajuntament de Montcada i Reixac disposa d’un nou de servei d’informació directa amb la ciutadania gràcies al naixement de La Pregonera, que segueix la filosofia que es va utilitzar amb l’Ecotruck, la unitat d’educació ambiental mòbil que es va posar en marxa el passat mes de novembre. La Pregonera s’ha construït a partir d’un vehicle municipal que ha estat reciclat per donar-li una segona vida i convertir-lo en un element de comunicació mòbil que s’anirà ubicant en diferents punts de la ciutat per difondre missatges a la ciutadania. La Pregonera destaca pels seus colors cridaners, que permeten identificar-la ràpidament, i per disposar d’un equip de megafonia professional.

Els principals serveis de La Pregonera seran la comunicació de missatges d’interès per a la ciutadania i, especialment, per la difusió d’informació pública en cas de situacions d’emergència i per la sonorització d’actes municipals que es facin al carrer.

La Pregonera s’ha estrenat aquest dimarts informant del programa de Carnaval 2023 al mercat ambulant de Can Sant Joan. Durant aquesta setmana, es podrà tornar a veure demà, al mercat setmanal que s’ubica al camí de la Font Freda, i dissabte, ja que participarà a la Rua de Carnaval. L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, ha explicat que la idea de crear La Pregonera es va començar a gestar durant l’època de la pandèmia de la Covid-19 quan, en diferents moments, es va utilitzar un vehicle amb megafonia que recorria els carrers de la ciutat per oferir consells a la població durant el confinament. “Sense restar importància a la comunicació digital, el servei que pot oferir la Pregonera és molt important ja que ens permetrà informar a tota la població d’una manera molt més directe. A més, hem estat capaços de donar una segona vida a un vehicle municipal per complir una funció que suposarà una estalvi econòmic per al consistori a l’hora de realitzar actes a la via pública que necessitin d’un servei de megafonia”, ha comentat Campos.

Darrera actualització: 14.02.2023 | 12:09