L’Ajuntament posarà en marxa l’Oficina de Drets Energètics

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 00:00

Representants i tècnics municipals presentaran el proper dimarts, 28 de setembre, que assessorarà sobre els drets energètics a la ciutadania i eficiència energètica. El nou servei es posarà en marxa el 4 d’octubre. 

  • El nou espai de l’ODE assessorarà sobre els drets energètics a la ciutadania i eficiència energètica.
  • L’oficina estarà ubicada a les dependències centrals de l’Ajuntament (avinguda de la unitat, 6) i oferirà atenció presencial i telemàtica.

La Sala Institucional de la Casa de la Vila acollirà la presentació de l’Oficina de Drets Energètics (ODE) de Montcada i Reixac el proper dimarts, 28 de setembre, a les 18h. La presentació de l’ODE anirà a càrrec de l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i del regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre, acompanyats dels tècnics municipals responsables del servei, que explicaran els objectius i el funcionament del nou servei. L’acte de presentació és obert a la ciutadania i l’aforament de la sala estarà limitat.

Assessorar al conjunt de la ciutadania sobre un ús responsable, eficient i sostenible de l’energia, així com informar i donar a conèixer accions que puguin facilitar noves fonts energètiques i ajustos de les existents. L’oficina, que inicialment es focalitza en una anàlisi dels subministraments dels habitatges, es projecta com un espai d’assessorament energètic en totes les seves besants. La nova oficina, que es posarà en marxa el proper 4 d’octubre, tindrà atenció presencial i telemàtica.

Darrera actualització: 29.09.2021 | 12:44