L’Ajuntament organitza una fira comercial els dies 17 i 18 de setembre al carrer Major i la plaça de l’Església

Divendres, 27 d'agost de 2021 a les 00:00

Els establiments que hi vulguin participar s’hi han d’inscriure enviant un correu electrònic a comerc@montcada.org, fins al 10 de setembre com a màxim.

La Regidoria de Comerç i Turisme, amb el suport de les associacions de comerciants de Montcada i Reixac, organitzarà els dies 17 i 18 de setembre, de 17 a 21 h i de 10 a 14 h, respectivament, una fira comercial al carrer Major i la plaça de l’Església, coincidint amb l’inici de la nova temporada després de les vacances d’estiu. L’objectiu d’aquesta acció és dinamitzar l’activitat comercial del municipi i és la primera proposta d’un programa d’activitats de suport al teixit comercial local que el consistori anirà fent de forma regular d’ara en endavant.

Els establiments interessats a participar-hi ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça comerc@montcada.org, abans del 10 de setembre. La inscripció a la fira és gratuïta i l’Ajuntament facilitarà als comerços participants una carpa, dues taules i dues cadires. Es demana als establiments que els productes que portin a la fira siguin de nova temporada. L’organització de l’activitat està condicionada a les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents en el moment que se celebri l’acte.

Darrera actualització: 05.08.2021 | 08:43