L'Ajuntament ofereix 8 tallers al pla formatiu d’entitats 2019-2020

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 00:00

Les inscripcions ja són en marxa i la temàtica de les sessions gira al voltant del voluntariat, les subvencions, el poder del llenguatge, les obligacions fiscals i les eines de comunicació, entre d'altres.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ofereix aquest curs un total de 8 tallers per a les entitats del municipi. La primera sessió tindrà lloc el 12 de novembre, a la Casa de la Vila (Major, 32), i es dedicarà a les sol·licituds de subvencions i les seves justificacions. El 26 de novembre es farà una sessió al Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32) sobre el certificat digital. El següent taller serà el 10 de desembre, a la Casa de la Vila, sobre iniciació al voluntariat. El quart taller serà a la Casa de la Vila, sobre elaboració de projectes, i es divideix en dues sessions, els dies 21 i 28 de gener.

Un altre taller serà el 7 de febrer, sobre protecció de dades i llei de transparència, a la Biblioteca Elisenda. La sisena activitat girarà al voltant de les obligacions fiscals (Casa de la Vila) i es farà el 10 de març. El setè taller (Casa de la Vila), sobre el poder del llenguatge, s’adreça a les entitats esportives i tindrà lloc el 6 d’abril. La darrera sessió parlarà sobre eines de comunicació i xarxes socials, es farà els dies 12 i 19 de maig, a la Biblioteca Elisenda. L’Ajuntament també ofereix formació individualitzada sobre com elaborar una pàgina web de l’entitat.

Totes les sessions tindrà lloc a la tarda, amb una durada de dues o tres hores, i per participar-hi cal fer la inscripció mitjançant un formulari allotjat a https://forms.gle/HjYrFoRePXEnPXC16. Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb participacióciutadana@montcada.org . Si les persones participants necessiten servei de canguratge, cal demanar-lo com a molt tard tres dies laborals abans del dia de l’activitat.

Darrera actualització: 31.10.2019 | 11:55