L'Ajuntament, millor Mecenes de fotografia 2018

Dimecres, 7 de novembre de 2018 a les 11:00

El guardó l'atorga la Confederació Espanyola de Fotografia i la candidatura montcadenca la ha impulsat l'entitat local Afotmir.

L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, va recollir oficialment el 2 de novembre passat el premi concedit a l'Ajuntament com a Millor Mecenes 2018, reconeixement que atorga la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF). L'edil va rebre el guardó a la localitat asturiana de Langreo, en un acte emmarcat en el Congrés de Fotografia que anualment organitza la CEF. La candidatura montcadenca la va impulsar l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir), com a mostra d'agraïment pel suport municipal rebut durant els 30 anys de trajectòria de l'entitat local. Representants de l'associació van acompanyar l'alcaldessa a l'acte.

"Amb premi reconeix els 30 anys que Montcada i Reixac ha estat municipi de referència a tot l'Estat espanyol i a nivell internacional gràcies als nombrosos i importants fotògrafs que tenim al nostre municipi, l'Afotmir ens omple d'orgull perquè és una gran ambaixadora de Montcada i Reixac", va manifestar Campos, tot destacant la importància que les administracions locals donin suport al teixit associatiu.

Darrera actualització: 07.11.2018 | 11:13