L’Ajuntament inicia una ronda de visites a les empreses locals

Dilluns, 18 de setembre de 2023 a les 00:00

L’objectiu  és el de conèixer de primera mà el teixit empresarial del municipi per potenciar la promoció econòmica de la ciutat.


L’Ajuntament de Montcada i Reixac, amb la implicació d’Alcaldia i Montcada Avança, ha iniciat aquest dilluns una ronda de visites per conèixer de ben a prop el teixit empresarial del municipi amb la intenció d’establir sinergies i generar un contacte directe i permanent entre el consistori i les empreses locals.

La primera visita s’ha fet aquest matí a l’empresa Encofrados Alsina, ubicada al polígon Pla d’en Coll, i ha comptat amb la participació de l’alcalde, Bartolo Egea, i la regidoria de Montcada Avança, Nani López. Durant la visita, els representants municipals s’han interessat per les necessitats de l’empresa, que porta més de 50 anys ubicada al municipi. El tècnics municipals han informat a Alsina dels diferents serveis en formació i ocupació que ofereix el consistori a les empreses del municipi.

“Una de les nostres prioritats és la promoció econòmica de la ciutat i amb aquestes visites el que volem és treballar per aconseguir més inversions i atreure més empreses del sector tecnològic, així com potenciar els nostres polígons industrials i convertir el municipi en un referent a tota la comarca”, ha declarat l’alcalde. Per la seva part, la regidoria responsable de l’àrea econòmica, Nani López, ha expressat que aquest ronda de visites també serviran “perquè les empreses puguin conèixer el serveis que oferim des de Montcada Avança i que, al mateix temps, l’Ajuntament també pugui saber de primera mà l’activitat empresarial que es desenvolupa a la nostra ciutat”.

Durant aquesta ronda de visites també s’informarà a les empreses sobre la voluntat de l’Ajuntament de crear en el futur un Consell Econòmic i Social de Montcada i Reixac.

Darrera actualització: 09.10.2023 | 09:52