L’Ajuntament i l’AMB impulsen l’activitat ‘Pedals als parcs metropolitans’

Dimarts, 23 de maig de 2023 a les 00:00

Alumnat de l’INS La Ferreria participa en tres sessions per conèixer l’entorn del Parc de les Aigües i del riu Besòs, així com fer un recorregut en bicicleta per la via pública. L’objectiu és que aquest projecte s’inclogui a partir del proper curs en el catàleg d’activitats que el consistori ofereix als centres educatius.

Alumnat de 2n d’ESO de l’INS la Ferreria ha participat aquest dimarts en la primera sessió del projecte ‘Pedals als parcs metropolitans’, que s’imparteix des de l’Oficina Metropolitana de la Bicicleta i del departament de Parcs i Platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb el suport de les regidories de Mobilitat i Educació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Es tracta d’una prova pilot que s’inclourà a partir del proper curs en el catàleg d’activitats que el consistori ofereix als centres educatius del municipi que tinguin alumnat de 1r d’ESO i que combina la descoberta de l’entorn del parc de les Aigües i del riu Besòs amb el foment de la mobilitat sostenible ja que inclou la realització d’un recorregut en bicicleta per la via pública.

Aquesta iniciativa consta d’una xerrada mediambiental al Parc de les Aigües per donar a conèixer el valor socioambiental d’aquest entorn natural i el seu paper de connector ecològic; així com el llegat patrimonial de la Casa de les Aigües; una sessió teòrica per explicar les normes de circulació en bicicleta i una ruta per la xarxa pedalable del municipi. Aquest recorregut, conduït per l’empresa Biciclot, té una longitud de 6,5 km amb sortida i arribada al Parc de les Aigües.

L’alumnat de 1r i 2n de la ESO de l’INS La Ferreria participarà en dues sessions més que s’inclouen en aquest projecte i que es faran els dies 26 i 31 de maig, en dos torns, de 9.30 a 11h i d’11 a 12.30h.

Darrera actualització: 23.05.2023 | 13:52