L’Ajuntament farà un homenatge al montcadenc Marc Parra, entrenador de l’equip guanyador de la Danone Nations Cup

Dilluns, 16 de desembre de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament ha preparat per a demà, 17 de desembre, un homenatge públic a Marc Parra, entrenador de l’aleví femení del RCD Espanyol, que ha aconseguit, recentment, guanyar la Danone Nations Cup.

L’equip de Parra es va proclamar campió representant a Espanya el passat mes d’octubre a la final, que es va disputar al RCD Stadium de Barcelona contra el conjunt que representava a França. A la fase prèvia, l’equip de Parra va guanyar tots els partits disputats contra Argentina, Uruguai i Anglaterra. És la primera vegada que un equip femení de la lliga espanyola guanya aquesta competició, considerada com la més important del món per a jugadors de 10 a 12 anys.

L’alcaldessa, Laura Campos, juntament amb la resta de regidors del consistori, rebrà al montcadenc en un acte públic que inclourà l’entrega d’un premi en reconeixement als seus recents èxits. L’acte tindrà lloc a la Sala de Plens de la Casa de la Vila (carrer Major, 32) a les 19 hores i serà obert al públic.

Marc Parra, nascut a Montcada i Reixac el 1995, ha estat vinculat al món del futbol des de petit, on va jugar a l’Escola de Futbol Base Montcada. Aquí va debutar com a entrenador. Entre els èxits assolits pel montcadenc ha estat la de semifinalista de La Lliga Promises, campió de la lliga 18-19 i, ara, guanyador de la Danone Nations Cup. Parra també va aconseguir el reconeixement local aquest mateix any amb el premi a millor entrenador de Montcada i Reixac a la darrera edició de la Nit dels Premis Esportius, que organitza el consistori.

Darrera actualització: 16.12.2019 | 12:14