L'Ajuntament engega una campanya entre els comerciants per crear una marca de comerç al municipi

Divendres, 3 de juny de 2022 a les 00:00

El consistori vol crear una marca per al comerç local i ha posat en marxa un procés participatiu entre els comerciants per tal que proposin un lema.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, a través de la Regidoria de Comerç i Turisme, ha iniciat un procés per crear una marca per al comerç del municipi. L’objectiu de la creació d’aquesta marca, que estarà formada per un lema i una imatge, és fomentar la relació de proximitat amb la clientela. El regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa, ha afirmat que “la Regidoria de Comerç i Turisme, dintre de la seva política per donar suport al comerç local, vol que els mateixos comerciants siguin qui decideixen el lema i es facin seva aquesta marca que crearem”.

Per aquest motiu, durant aquests dies dinamitzadors comercials s’estan posant en contacte amb els comerciants, via telefònica i presencial, per tal de presentar aquesta campanya i actualitzar les seves dades. Els comerciants poden presentar els seus suggeriments per whatsapp al número de telèfon 674 771 982. Un jurat, format per professionals de la comunicació i representants de les associacions de comerciants locals, escollirà les tres millors propostes i les tornaran a presentar als establiments comercials perquè triïn l’opció guanyadora. Posteriorment, amb el lema més votat un dissenyador gràfic elaborarà una imatge que constituirà la marca.

Darrera actualització: 03.06.2022 | 12:34