L’Ajuntament denuncia l’abocament massiu de deixalla a diversos punts del municipi

Dimarts, 11 de febrer de 2020 a les 10:00

El consistori demana la col·laboració ciutadana per acabar amb l’incivisme després que s'hagin registrat diverses incidències aquesta passada nit.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac condemna enèrgicament els diversos abocaments que s’han registrat aquesta passada nit a diferents punts del municipi, una greu acció d’incivisme que perjudica la feina dels equips de neteja del consistori i les tasques de sanejament de carrers i zones forestals, ja que impedeixen prioritzar les tasques diàries previstes i suposen un cost addicional pel consistori. Els abocaments s’han produït a punts com a les proximitats del Club de tenis Reixac i del restaurant Masia Reixac, a la Font del Tort, a la carretera antiga de Sabadell, a Can Sant Joan (carrer Bosc) o enmig del carrer Llevant, entre d’altres. Entre les deixalles s’han trobat matalassos, mobles, sacs de runa, cables, electrodomèstics, caixes de cartó i bidons.

El regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre, ha lamentat els fets i ha assegurat que aquestes accions suposen un greuge molt gran per la ciutadania. “No podem tolerar que aquestes coses tornin a passar. Els fets d’aquesta nit són molt greus i suposen un delicte contra el qual no ens quedarem de braços plegats. Seguirem treballant per mantenir una Montcada i Reixac neta per tothom”, ha declarat. De la Torre ha recordat també que la col·laboració de la ciutadania és indispensable per perseguir aquest tipus de pràctiques incíviques.

Així mateix, ha assenyalat que l’Ajuntament està preparant una campanya que es presentarà aviat i que, entre altres accions, inclourà modificacions de les ordenances municipals destinades a perseguir aquestes accions.

Darrera actualització: 19.02.2020 | 13:37