L'Ajuntament de Montcada i Reixac i l'Associació CEPS continuaran desenvolupant el programa 'Després de berenar' a La Ribera

Dimecres, 7 de febrer de 2007 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar ahir en Junta de Govern Local la pròrroga del conveni amb l'Associació per a la Creació d'Estudis i Projectes Socials (CEPS) per al desenvolupament, fins a final d'any, del projecte 'Després de berenar', en el marc del Pla Integral de La Ribera.

Aquesta iniciativa, inclosa en el programa per al benestar i la cohesió social del Pla Integral de La Ribera, funciona totes les tardes al Centre Cívic La Ribera i realitza una tasca educativa fora de l'horari escolar, donant suport i facilitant espais i àmbits de socialització, aprenentatge i esbarjo a una quarantena de nens i nenes d'entre 5 i 13 anys, dividits en dos grups.

Ofereix activitats de lleure estructurades en diferents eixos temàtics. La finalitat és atendre i promoure el benestar de la infància, estimulant i potenciant l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, mitjançant el joc i les relacions socials i culturals.

L'Ajuntament i l'Associació CEPS van signar el conveni per a la posada en marxa del programa el setembre de 2001 i des de llavors s'ha desenvolupat amb resultats molt satisfactoris.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 12:55