L'Ajuntament de Barcelona assumirà el cost d'unes escales entre Can Cuiàs i el camp de futbol de Ciutat Meridiana

Divendres, 26 d'octubre de 2018 a les 00:00

El Ple de Montcada i Reixac ha aprovat un tràmit per dotar aquesta actuació, inclosa en el conveni del centre d'acollida d'animals, amb 60.500 euros.

L'Ajuntament de Barcelona sufragarà la construcció d'unes escales per connectar Can Cuiàs fins al camp de futbol de Ciutat Meridiana, situat al torrent del Bosc Llarg. El Ple de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, celebrat ahir dijous, 25 d'octubre, va aprovar l'ampliació del conveni per construir el centre de recollida d'animals a Collserola, signat entre ambdós consistoris al 2014. Aquest acord inclou una sèrie d'accions a efectuar a Montcada i Reixac, una d'elles, la connexió entre Can Cuiàs i Ciutat Meridiana, que es dota ara amb 60.500 euros. Altres actuacions incloses al conveni, que ja s'han executat, han estat l'eliminació del Turó de Montcada i del Turó de Can Tapioles i la recuperació del Rec Comtal.

El govern local de Montcada i Reixac s'ha compromès a accelerar l'execució, que "dona resposta a una reivindicació històrica de les famílies de Can Cuiàs, els fills de les quals practiquen esports a les instal·lacions de Ciutat Meridiana, tot i que lamentem que arribi tan tard". Actualment, les persones que transiten d'un lloc a un altre a peu ho fan per un camí de terra que presenta un important desnivell.

Darrera actualització: 26.10.2018 | 12:40