L'Ajuntament convoca una concentració silenciosa en favor de la pau i el cessament del conflicte bèl·lic a Ucraïna

Dijous, 23 de febrer de 2023 a les 00:00

La crida solidària es farà aquest proper divendres, 24 de febrer, a les 12 h, davant de l'edifici central de l'Ajuntament (avinguda de la Unitat, 6).

Amb motiu del primer aniversari de la guerra a Ucraïna, la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) convida als governs locals a convocar concentracions silencioses davant les portes dels ajuntaments i entitats locals el divendres 24 de febrer a les 12 del migdia, per mostrar la solidaritat amb la població ucraïnesa i els seus milions de desplaçats.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de Montcada i Reixac s'uneix a la proposta realitzada per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) d’instar a consistoris i consells comarcals catalans a unir-se en el clam a favor de la pau i el cessament del conflicte bèl·lic a Ucraïna.

En aquest sentit, el consistori montcadenc s’adhereix a la convocatòria realitzada per les dues administracions supramunicipals per fer una concentració silenciosa davant de l’edifici central (avinguda de la Unitat, 6), a les 12 del migdia. A la nit, es projectaran els colors de la bandera d'Ucraïna a la façana de la Casa de la Vila.

Esperem que us uniu a aquesta crida solidària per posar fi a la guerra i restablir la pau. 

 

Darrera actualització: 23.02.2023 | 11:16