L’Ajuntament convida a ballar a les xarxes per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 00:00

L’efemèride és aquest dimecres, 29 d’abril, i qui ho vulgui, pot pujar-hi fotos i vídeos amb l’etiqueta #MiRadansa

L’Ajuntament de Montcada i Reixac convida la ciutadania a que balli a casa i que pengi a les xarxes socials fotografies i vídeos amb l’etiqueta #MiRadansa. D’aquesta manera, el consistori commemora el Dia Internacional de la Dansa, que oficialment és avui dimecres, 29 d’abril. Tradicionalment, aquesta efemèride se celebra a la ciutat amb un gran festival, amb la participació de les escoles i grups de ball i de dansa del municipi, però l’actual conjuntura impossibilita organitzar-lo aquest 2020.

‘Som molt conscients de l’esforç constant de les escoles de dansa per oferir-nos el millor espectacle cada any; malauradament enguany ens veiem en l’obligació de suspendre el festival, però animem tothom, ja sigui professionals, amateurs o qualsevol persona que ho vulgui, a que ompli les xarxes socials amb les seves danses’, ha destacat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs.

A partir d’avui i fins al 9 de maig –data en què estava programat el festival d’enguany– es podran penjar les imatges a les xarxes socials. L’Ajuntament agraeix a les entitats i escoles de ball la seva dedicació, esforç i originalitat per omplir d’aquesta disciplina artística les xarxes socials durant el confinament i anuncia que ja està treballant en l’organització de l’esdeveniment del 2021.

Darrera actualització: 29.04.2020 | 09:09