L'Ajuntament celebra l'acte institucional de la Diada 2022

Divendres, 9 de setembre de 2022 a les 13:00

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l'Ajuntament de Montcada i Reixac organitza el tradicional acte institucional el proper diumenge 11 de setembre, que comptarà amb la participació del productor de cinema montcadenc, Albert Espel.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac celebrarà aquest diumenge, 11 de setembre, a les 10h a la plaça de l'Església, l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya. L'acte, que s'iniciarà amb la tradicional hissada de la bandera, continuarà amb els parlaments oficials a càrrec de l'alcaldessa, Laura Campos, i del montcadenc, Albert Espel. El productor de cinema, serà un dels protagonistes de la jornada local. El montcadenc va guanyar el passat desembre el Premi Berlanga de l'Audiovisual valencià pel film 'Las consecuencias'; i aquest any, al febrer, el Goya, i al març, el Gaudí per la pel·lícula  'Mediterráneo'.

L'acte seguirà amb l'actuació musical, a càrrec dels músics montcadencs Joan Riera i Séyédou-Joan Diallo. Finalment, la música del Cant dels Ocells i l'ofrena floral dels representants municipals davant l'escultura 'La força de la terra' seran el preludi de la música del Cant dels segadors, amb el qual es posarà punt final a l'acte institucional de la Diada Nacional.

La Diada comptarà amb intèrpret de llengua de signes catalana i l'acte es transmetrà a través de www.montcada.cat i www.laveu.cat. En cas de pluja, l'esdeveniment es traslladarà a l'interior de l'Auditori Municipal.  

Darrera actualització: 11.09.2022 | 12:30