L’Ajuntament cedeix un terreny municipal per afavorir l’ampliació de l’Institut escola Mas Rampinyo

Dilluns, 28 de febrer de 2022 a les 00:00

El Departament d’Educació ha informat que l’ampliació del centre no estarà enllestida per a l’inici del pròxim curs i l’Ajuntament ha cedit aquest espai, que en un futur serà pati per al centre, per ubicar mòduls prefabricats.

L’ampliació de l’Institut escola Mas Rampinyo per donar cabuda a l’alumnat d’ESO no estarà enllestida per a l’inici del curs vinent, segons ha comunicat el Departament d’Ensenyament de la Generalitat a l’Ajuntament de Montcada i Reixac, a la direcció del centre i a la comunitat educativa. ‘Hem manifestat la nostra decepció i enuig davant d’aquest retard, ja que fins ara sempre se’ns havia assegurat que el calendari es compliria’, va explicar al Ple de febrer la regidora d’Educació Jessica Segovia.

La sessió plenària va aprovar la cessió a la Generalitat d’un terreny de titularitat municipal annexe al centre, que a priori anava destinat a pati, però que primerament acollirà uns mòduls prefabricats on l’alumnat s’hi ubicarà temporalment mentre acaben les obres d’ampliació de l’equipament. ‘Des de l’Ajuntament ja vam avançar a la Generalitat i a la comunitat educativa que cediríem aquests terrenys perquè es fessin servir com a pati, però hem avançat el tràmit per tal que els mòduls no siguin excusa per ajornar la construcció’, va dir la regidora.

Darrera actualització: 28.02.2022 | 11:39