L’Ajuntament arranjarà trams de camins de la zona 21 de Terra Nostra

Divendres, 7 de gener de 2022 a les 00:00

Aquests vials van quedar molt malmesos a causa dels forts aiguats que van caure a Montcada i Reixac a final de l’any passat.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac arranjarà trams de camins situats a la zona 21 de Terra Nostra que es troben molt malmesos a causa dels forts aiguats que van caure a Montcada i Reixac a final de desembre del 2020. Aquests treballs es posaran en marxa el 12 de gener i tindran una durada aproximada de dos mesos. L’actuació s’anirà fent per trams que s’aniran indicant de manera progressiva i la primera es farà al carrer dels Pins, que estarà tancat per al trànsit rodat fins al dia 21.  

L’àmbit total de la intervenció és de 5.373 m2, que corresponen als carrers Carles Rabassó, Sant Medir, Conreria, Pins, Puigmal, Romaní, Moro, Bonavista i Cervelló. L’actuació consistirà a anivellar amb una màquina retro-excavadora les zones més malmeses com els regueralls, esfondraments, talussos i llocs on s’acumuli fang, per procedir després a instal·lar-hi sauló compactat, a excepció del carrer dels Pins, on s’hi col·locarà sauló sòlid per evitar relliscades, perquè és un carrer complex, amb pendent alta i corba. El pressupost de l’actuació és de 22.750 euros.

Darrera actualització: 10.01.2022 | 07:05