L’Ajuntament aprova subvencions per al comerç local

Dissabte, 31 d'octubre de 2020 a les 13:00

El consistori destinarà 6.000 euros a la subvenció campanyes de dinamització comercial i l'obertura de negocis. Aquestes mesures estan emmarcades dintre del pla de xoc de recuperació econòmica del comerç de Montcada i Reixac.

El Ple d'octubre ha aprovat les subvencions per a ajuts a entitats comercials amb l'objectiu de fer campanyes per dinamitzar el comerç de proximitat. El consistori ha destinat 3.000€ a les associacions de comerciants per que diguin a terme accions de dinamització del comerç. L’Ajuntament també ha aprovat una altra subvenció amb la mateixa xifra destinada a ajudar a tots els establiments que han obert durant el 2020 o els que han fet canvi de nom per compensar les taxes d’obertura. 

Durant el Ple el regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa, va afirmar que "l’objectiu d'aquests ajuts és fer front als efectes devastadors en l’activitat econòmica i, especialment, en el petit comerç que està tenint la pandèmia". El termini per demanar les subvencions comença el 12 novembre i les persones interessades han de tramitar-les per mitjà de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).
 

Darrera actualització: 05.11.2020 | 13:58