L’Ajuntament actualitza la normativa per modernitzar el polígon Pla d’en Coll

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 00:00

El Ple ha donat llum verda a la modificació provisional del Pla especial de reforma interior del sector.

El Ple de l’Ajuntament de Montcada i Reixac celebrat aquest dijous, 21 de juliol, ha aprovat la modificació puntual del pla especial de reforma interior (PERI) del polígon Pla d’en Coll, per tal de modernitzar el sector i donar a les empreses la possibilitat de flexibilitat les alçades per introduir-hi magatzems tecnològics. L’anterior PERI és del 1992.

A més, la nova normativa permetrà la instal·lació al polígon d’equipaments esportius que no superin els 3.000 m2 i que les empreses puguin utilitzar l’espai lliure de què disposin a la seva parcel·la per a aparcaments, magatzems o altres usos –fins ara només podien aprofitar-ne el 30%– a canvi de millores a l’espai públic.

Amb aquesta modificació volem adaptar la normativa a les necessitats actuals de les empreses i treballar per tenir polígons de qualitat, moderns, tecnològics, més integrats a la trama urbana, menys contaminants i amables’, ha explicat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez. La modificació del PERI és possible gràcies a la modificació de planejament efectuada prèviament pel consistori i aprovada a l'abril passat.

Darrera actualització: 01.08.2022 | 08:55