L’accés al carrer Major estarà tallat el dia 29 a causa d’obres a la pilona automàtica

Dijous, 23 de desembre de 2021 a les 00:00

Els treballs finals, d'instal·lació de la xarxa elèctrica a aquest element d’accés al carrer Major des de Barcelona Centre, obligaran a tallar l’entrada de vehicles el proper dia 29 de desembre.

  • La previsió municipal és que l’actuació es faci en horari de matí i per la tarda es lliurin tots els comandaments als veïns dels guals d’aquest carrer.

A causa de les obres a l’inici del carrer Major per realitzar la instal·lació elèctrica de la nova pilona, es tallarà l’accés a aquesta zona el proper dimecres, 29 de desembre. Des d’avui divendres, dia 24, hi haurà senyalització provisional amb rètols als accessos al carrer Major per Barcelona Centre i per Generalitat per informar a tots els vehicles particulars i de transport durant els dies previs a l’actuació.

El passat 13 de desembre l’Ajuntament va procedir amb les obres per instal·lar, a l’alçada de l’Església, el calaix on ara s’ubicarà la nova pilona automàtica retràctil per regular l’accés de vehicles. El proper dimecres es realitzaran els treballs finals i, un cop col·locada la pilona, es posarà en marxa el sistema i es lliuraran els comandaments als veïns, a la Policia Local i a la Brigada Municipal. El regidor de Mobilitat, Jaume Teixidó, ha afirmat que “l’objectiu d’aquesta intervenció és facilitar l’accés als usuaris dels guals que hi ha a la plaça de l’Església”.

Quan entri en funcionament, la pilona estarà pujada com fins ara, de dilluns a  dissabte, de 14h a 7h, i els diumenges. La pilona automàtica només la podran baixar, en casos excepcionals, els veïns dels guals i serveis autoritzats.

Darrera actualització: 31.12.2021 | 10:11