L’abandonament dels voluminosos al carrer i els excrements dels gossos, principals preocupacions de la ciutadania segons una enquesta municipal

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 08:00

Dues agents cíviques han fet preguntes a peu de carrer a més de 400 veïns de tots els barris del municipi. L’enquesta també es podia realitzar a través de la plataforma Montcada Participa, on ha participat un centenar de persones.

•    L’objectiu de la regidoria de Serveis Municipals ha estat conèixer la valoració que la ciutadania fa sobre la recollida de voluminosos i excrements d’animals a la via pública i rebre aportacions per millorar aquest servei.
•    Les conclusions definitives de les enquestes s’explicaran a la propera reunió de la Consell Municipal de Civisme i Convivència prevista per al setembre.

L’Ajuntament ha fet una enquesta a la ciutadania per fer una anàlisi del grau de coneixement sobre l’ordenança de protecció i tinença d’animals i el servei de recollida de voluminosos a la via pública, que es van aprovar al maig i al desembre de 2020, respectivament. De l’1 al 18 de juny, les agents cíviques de l’Ajuntament han fet preguntes a peu de carrer a veïns i veïnes, amb un mostrari poblacional a nivell d’edat i distribució per barris, que han permès obtenir unes dades que seran analitzades estadísticament. 

L’objectiu de la regidoria de Serveis Municipals amb la realització d’aquesta enquesta era  conèixer la valoració que la població fa sobre la recollida de voluminosos i excrements d’animals a la via pública i rebre aportacions per millorar aquest servei. L’enquesta s’ha realitzat a un total de 415 persones. A més, a partir del 9 de juny, i amb la voluntat que tota la població pugui fer les seves aportacions, aquesta mateixa enquesta també es va obrir a la plataforma Montcada Participa, on han participat un total de 103 persones.

El regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre, ha afirmat que “l’objectiu d’aquesta enquesta és conèixer el grau de coneixement i valoració per part de la ciutadania dels Serveis Municipals per millorar i adequar els nostres serveis a això que la ciutadania ens reclama i els primers resultats ja ens avancen que l’abandonament dels voluminosos al carrer i els excrements dels gossos són les principals preocupacions”. El regidor ha explicat que el resultat definitiu de l’enquesta s’ampliarà a la propera reunió de la Consell Municipal de Civisme i Convivència prevista per al setembre.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 08:34