La Xarxa d’Equipaments proposa aquest estiu tallers i activitats per a tots els públics

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 00:00

Les inscripcions a totes les accions s’han de fer del 21 al 30 de juny. Les propostes infantils i juvenils formen part del programa Hola estiu!

  • Les propostes es faran als quatre centres cívics de la ciutat. Els tallers de més d’una sessió són de pagament (a excepció de la Mina) i les activitats d’un sol dia, gratuïtes. En qualsevol dels casos cal inscripció prèvia.
  • Les activitats són de diversos àmbits: cos i ment, manualitats, ecologia, gimnàstica i ball, entre d’altres.
  • La Xarxa recupera així les activitats d’estiu presencials, ja que al 2020 les va fer virtuals amb motiu de la pandèmia.


La Xarxa d’Equipaments de Montcada i Reixac recupera les propostes d’estiu presencials, que es faran als quatre centres cívics de la ciutat. Per participar a qualsevol dels tallers i activitats cal inscripció prèvia del 21 al 30 de juny, contactant amb l’equipament on tingui lloc l’acció que es vol fer. Les activitats d’un sol dia són gratuïtes, mentre que els tallers tenen un preu entre 10 i 40 euros, en funció de la quantitat de sessions de què consti cada curs (5 euros cada sessió), a excepció dels del Casal de la Mina, que són gratuïts. Les propostes de la Xarxa per al públic infantil i juvenil formen part del programa municipal Hola estiu!

El Centre Cívic Can Cuiàs acull bona part de les propostes de la Xarxa. Per al públic adult, les propostes són tallers d’hipo-pilates, ioga Kundalini i Bollywood, mentre que les activitats d’un sol dia (gratuïtes) són un taller per fer sabó amb oli usat (9 de juliol) i un altre de cosmètica natural (16 de juliol). Per a infants i joves, hi haurà cursos de manualitats, de hip hop, de swing i d’iniciació al japonès (a partir de 16 anys). També es farà un taller d’horticultura (8 de juliol) i un de creació d’un mural gegant (15 de juliol), a més d’una festa amb inflables d’aigua, el dia 13.

Al Casal de Gent Gran Casa de la Mina es farà un taller de gimnàstica de manteniment, un altre de taitxí i un de flamenc teràpia. En aquest equipament les activitats són gratuïtes. Al Centre Cívic La Ribera hi haurà un taller de vaixelles de vela, per a infants entre 6 i 11 anys, el 20 de juliol. Pel que fa al Centre Cívic l’Alzina, es farà un taller de dues sessions de manualitats per a adults i una activitat per a infants, el 19 de juliol, per elaborar joguines, que tindrà lloc a la plaça del Poble.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 16:30