La Xarxa d’Equipaments obre les inscripcions per a les activitats dels centres cívics del primer trimestre del 2023

Divendres, 9 de desembre de 2022 a les 00:00

 Les persones que vulguin fer alguna proposta als centres cívics Can Cuiàs, l’Alzina, La Ribera i al Casal de la Mina han d’apuntar-s’hi presencialment del 12 al 22 de desembre.

La Xarxa d’Equipaments obre del 12 al 22 de desembre el termini d’inscripció per a les activitats de gener al març del 2023 als centres cívics Can Cuiàs, l’Alzina, La Ribera i al Casal de gent gran Casa de la Mina. El tràmit s’ha de fer de forma presencial a l’equipament on s’imparteix l’activitat triada.

La proposta del primer trimestre del pròxim any manté les activitats que es van posar en marxa al setembre. El Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn)  ofereix una programació variada, amb cursos de ioga, estiraments, hipo-pilates, guitarra, pintura, còmic manga, gimnàstica de manteniment i ball modern i flamenc, entre d’altres. El Centre Cívic l’Alzina (Núria, 73) i el Casino de Terra Nostra (N-150, qm. 2,6) tenen pilates, escacs, guitarra, àrab, dansa oriental, zumba, elaboració de maquetes i puntaires.

Al Casal de la Mina (Av. Unitat, sn) hi ha pintura, dibuix,brodat, taitxí, gimba, tallers de  memòria i cursos de ball, playback i teatre, entre d’altres propostes. El Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10) ofereix espais d’estudi, taller d’estimulació de memòria, de relaxació, i diversos tallers monogràfics, entre d’altres.

Darrera actualització: 09.12.2022 | 10:26