La Veu organitza un debat electoral per les municipals del 28M

Divendres, 12 de maig de 2023 a les 00:00

L’acte tindrà lloc el pròxim dimarts, 16 de maig, al Teatre Municipal, i s’hi ha convidat als 9 caps de llista de les candidatures que es presenten a Montcada i Reixac.

La Veu de Montcada i Reixac organitza el pròxim dimarts, 16 de maig, un debat amb motiu de les eleccions municipals del 28 de maig. S’hi ha convidat als caps de llista de les 9 formacions que concorreran a Montcada i Reixac als comicis locals: Laura Campos (En Comú Podem), Bartolo Egea (PSC); Jordi Sánchez (ERC); Angelina del Pino (Cs), Montse Sánchez (Junts); Rafa Ruiz (Vivim), David Zambrana (PP), Santiago Hernández (Vox), i Noemí Turrents (Ara Montcada).

L’acte tindrà lloc al Teatre Municipal (18.30 h), serà obert al públic i també es transmetrà en directe per streaming, al canal de Youtube de La Veu. El debat comptarà amb traducció simultània en llengua de signes catalana.

A banda del debat de candidats i candidates a l’Alcaldia, La Veu ha preparat diferents espais per donar a conèixer cadascuna de les propostes polítiques. Tots alcaldables, a excepció de la d’Ara Montcada, han participat als espais d’entrevistes de La Veu, que es poden consultar en al butlletí municipal La Veu de Montcada i Reixac i en vídeo, a www.laveu.cat, des d’aquest divendres, 12 de maig.

Darrera actualització: 18.05.2023 | 07:53