La vaga convocada a tota Catalunya pel personal de les empreses concessionàries podria afectar les instal·lacions esportives municipals

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 00:00

L’aturada, prevista per a aquest dijous 24 de novembre, podria provocar afectacions, segons quin sigui el grau de seguiment, a les entitats i als usuaris particulars de les equipaments esportius municipals, inclòs el Montcada Aqua.

El funcionament dels equipaments esportius es podria veure afectat demà, 24 de novembre, a causa de la vaga que ha convocat, a nivell de tota Catalunya, el sector dels treballadors de les empreses privades que gestionen instal·lacions esportives municipals, per demanar un canvi al conveni col·lectiu per poder millorar les seves condicions laborals o un increment dels salaris. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, ja s’ha comunitat a les entitats que els entrenaments als equipaments municipals (on presta el servei l’empresa Safis) es podrien veure afectats segons quin sigui el grau de seguiment de l’aturada per part dels seus treballadors i treballadores. Es tracta dels estadis de futbol de la Ferreria i de Can Sant Joan, el Pavelló Miquel Poblet i l’Espai d’Entitats, la Zona Esportiva Centre, les Pistes Semicobertes de Can Cuiàs i de l’Escola Elvira Cuyàs, la Pista d’Atletisme de la Ferreria, la Pista Municipal de Petanca de Pla d’en Coll i els Patis Oberts de les escoles Font Freda i Mitja Costa. Per a aquest dijous, i a nivell individual, només hi ha programades sessions dirigides de pilates i de ioga al Pavelló Miquel Poblet, de 16 a 21h, els usuaris i usuàries de les quals també han estat avisats per part de la Regidoria d’Esports.

Pel que fa a les instal·lacions de Montcada Aqua, els seus abonats i abonades han rebut una comunicació per part de Geafe, l’empresa concessionària d’aquest equipament municipal, avisant de les possibles afectacions durant el dia de vaga.

“Des del servei d’Esports, hem avisat als usuaris i usuàries i a les entitats que es poden veure afectats i hem demanat a les empreses concessionàries que ens vagin informant sobre el seguiment d’una vaga que no és responsabilitat de l’Ajuntament, ja que ha estat convocada a nivell de tota Catalunya”, ha dit el regidor d’Esports, Gerard Garrido.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 13:29