La tercera reunió de la mesa cívica de Bosc d’en Vilaró tindrà lloc demà

Dimarts, 9 de gener de 2018 a les 00:00

La mesa cívica es reunirà per tercera vegada demà a l'Ajuntament de Badalona. L’objectiu d’aquest grup de treball és buscar una solució a la problemàtica a l'àmbit.

La mesa cívica de Bosc d’en Vilaró, constituïda el juny de 2107, es reunirà per tercera vegada demà, dimecres 10 de gener, a les 18.30h, a l'Ajuntament de Badalona. En l’òrgan participen representants de la Generalitat de Catalunya, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Diputació de Barcelona, el Parc de la Serralada de Marina, els ajuntaments de Montcada i Reixac i Badalona, els portaveus dels grups municipals, a més de l’Associació de Veïns de Bosc d’en Vilaró.

La trobada es farà a Badalona després que la mesa decidís realitzar les següents reunions, de forma alternativa, a les instal·lacions de la resta d'organismes participants al grup de treball. Durant la trobada, la mesa tornarà a tractar temes com la possibilitat d'acceptació de la subvenció del Programa d'actuacions en paisatges naturals i urbans (PSG) de prop de 600.000€, concedida per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i que sufraga un 75% -i que obliga al consistori a crear una partida plurianual per un import total de 149.000€- destinats a l'oferta d'adquisició pública de sòl a la urbanització del Bosc d'en Vilaró. També es tractaran altres temes relacionats amb les possibles solucions al conflicte del Bosc d'en Vilaró i una explicació del Pla Especial Serralada de Marina.

Darrera actualització: 09.01.2018 | 11:50