La temporada del Rec Comtal es mou clou el 5 de novembre amb una trobada veïnal i participativa

Dimecres, 3 de novembre de 2021 a les 00:00

L’objectiu de l’acció és recollir l’opinió veïnal de les propostes dutes a terme fins ara i les de futur.

El projecte El Rec Comtal es mou, promogut pel Consorci del Besòs i els ajuntaments de Montcada i Reixac i Barcelona, clou la temporada aquest divendres, 5 de novembre, amb una trobada veïnal i participativa, de 17 a 19 h, en el tram del canal d’aigua que uneix Can Sant Joan amb Vallbona.

L’objectiu d’aquesta acció és recollir l’opinió veïnal de les propostes dutes a terme fins ara i l’imaginari de futur que volen per al projecte. El programa d’activitats del dia 5 inclou:

  • Conta-contes itinerant (17 h) que començarà al tram de Can Sant Joan 
  • Espai de joc familiar a la plaça Primer de Maig de Vallbona (de 17 a 19 h)
  • Taula rodona participativa veïnal (de 18 a 19 h)
  • Tast de cafè i té, a càrrec de la Casa Amaziga.

Orígens i objectius
El Rec Comtal es mou va néixer al 2017 a iniciativa veïnal i de la Taula de Can Sant Joan, amb el suport de les administracions. Les activitats que s’hi organitzen pretenen atendre les necessitats de les persones d’ambdós barris, a la vegada que dignificar, visibilitzar i generar nous usos saludables de l’espai.

Al 2021, el projecte ha dut a terme activitats familiars en format d’espais de joc, taller de circ, espais per generar vincles a través del joc lliure, tot creant xarxa i comunitat. També s’han portat a terme activitats saludables per a la gent gran amb passejades i sessions de Gimba (gimnàstica i ball) així com propostes participatives en col·laboració amb altres entitats i esdeveniments significatius dels territoris.

Darrera actualització: 03.11.2021 | 10:18